Haaveissa oma musiikkikoulu? Näin se onnistuu keneltä vaan

Oletko musikaalinen ihminen? Moni musiikin parissa lapsuudestaan lähtien harrastellut ihminen on tietysti aina toivonut voivansa tehdä musiikin parissa myös uraa. Musiikki on kehittävä harrastus, josta on runsaasti hyötyä myös harrastuksen ulkopuolisessa elämässä. Musiikkia harrastavat ihmiset ovat tutkitusti kärsivällisempiä, oppivat helpommin ja erottavat paremmin ääniä. Lisäksi he ovat loogisempia ja itsenäisempiä kuin muut ikäisensä.

Koska musiikki tuo näin paljon hyötyä myös harrastuksen ulkopuolella, haluaa moni vanhempi pistää lapsensa musiikkikouluun jo varhaisessa vaiheessa. Ikävää on vain se, että Suomessa tarjonta ei lähes missään vaiheessa kohtaa kysyntää, vaan paikkoja musiikkikouluissa on aina niin vähän, ettei niitä mitenkään riitä kaikille halukkaille. Voisiko tässä ehkäpä piillä unelmiesi tilaisuus? Jos olet aina toivonut tekeväsi uraa musiikin parissa, voisi oman musiikkikoulun perustaminen olla kaikkea sitä, mistä olet aina haaveillut.

Oman musiikkikoulun perustaminen Suomessa ei ole lainkaan niin monimutkaista kuin luulet

Yrittäjyys Suomessa on vastoin yleistä käsitystä itseasiassa monella tapaa helpompi juttu kuin monessa muussa maailman maassa. Kun olet löytänyt oman alasi jolla tiedät pärjääväsi, ei sinulta vaadita kovinkaan haastavia toimenpiteitä saadaksesi yrityksesi paperihommat kuntoon ja yrityksen virallisesti pystyyn. Oman yrityksen perustaminen ei sinällään ole kovinkaan kallista hommaa, mutta tämän virallisen osuuden jälkeen moni törmää väistämättä yrittäjyyden karuun totuuteen: se on melko hintavaa puuhaa. Esimerkiksi konkreettisen koulurakennuksen hankkiminen on jotakin sellaista, johon harvalla on varaa.

Onneksi Suomessa yritystoimintaa ei tarvitse rahoittaa omasta pussista, vaan voit hakea lainaa 50000 euroon saakka rahoituslaitoksilta ja pankeilta helposti netistä. Rahoituksen avulla saat oman musiikkikoulusi pystyyn nopeammin kuin arvaatkaan. Lainan avulla saat rahoitettua toimipisteen oston tai vuokran, henkilökunnan ja kaikki tarvitsemasi palvelut ja tuotteet helposti. Maksat lainaa takaisin juuri sellaisina erinä, kuin sinulle itsellesi sopii. Lainan avulla takaat sen, että voit yrittäjyyden ensimmäisinä kuukausina keskittyä kaikkein tärkeimpään: uuden musiikkikoulusi johtamiseen. Lainan avulla vältyt rahahuolilta, sillä siinä vaiheessa kun tulee aika maksaa siitä eriä takaisin, yrityksesi tienaa jo rahaa. Sinun ei siis tarvitse pelätä, että joudut itse maksumieheksi, vaan koko lainaprosessi tapahtuu sulavasti. Oman musiikkikoulun perustaminen ei koskaan ole ollut näin helppoa – älä siis epäröi tarttua tilasuuteen ja kasvattaa uutta sukupolvea osaavia musiikin taitureita, jotka ehkäpä jonain päivänä ovat suuria tähtiä!

softpress