Porrasmaton edut musiikkistudiolla

Jos musiikkistudio sijaitsee tiloissa, joihin kuljetaan portaita pitkin, kannattaa harkita portaiden suojaamista porrasmatolla. Porrasmatto tuo nimittäin musiikkistudiolle useita etuja, joita on listattu tähän artikkeliin. Etujen lisäksi kerromme mistä musiikkistudiolle löytyy helposti porrasmatto ilman ylimääräistä sähellystä ja ylimääräistä vaivannäköä. Oman levyn äänittäminen on monen muusikon haave, eikä pienten, helposti korjattavien, seikkojen, kuten musiikkistudion narisevien portaiden, kannata antaa häiritä tämän unelman tavoittelua!

Porrasmaton edut

Oikein valittu porrasmatto vähentää portaissa liikkumisen aiheuttamaa melua. Musiikkistudiolla tämä on erityisen tarpeellinen ominaisuus, etenkin, jos studiolla äänitetään jotakin. Erilaiset ylimääräiset äänet häiritsevät helposti äänittämistä ja harjoittelua, joten niiden vaara kannattaa minimoida mahdollisuuksien mukaan.

Porrasmatto tuo studiolle myös kodikasta, visuaalista ilmettä. Jos studio sijaitsee esimerkiksi kodin kellarikerroksessa, voivat portaat olla visuaaliselta ilmeeltään melkoisen kolhot, jolloin porrasmatto auttaa piristämään portaikon ilmettä. Kodikkuus on studiolla tärkeää, sillä se auttaa musiikintekijöitä rentoutumaan, mikä puolestaan voi auttaa heitä antamaan harjoituksissa tai äänityssessioissa parastaan. Tarvittaessa lisätueksi kannattaa ottaa tehokkaita rentoutumisharjoituksia, jotka auttavat löytämään levollisen mielen ja rauhallisen kehontilan.

Joissakin tilanteissa porrasmatto saattaa jopa tehdä portaista aiempaa turvallisemmat, mikä voi lisätä koko studion turvallisuutta. Pehmeille portaille kaatuminen on nimittäin vähemmän vaarallista kuin erittäin koville portaille kaatuminen. Kannattaa kuitenkin huomioida, että ihan kaikenlaisiin portaisiin porrasmatot eivät sovi kovin hyvin. Nimittäin erittäin jyrkissä portaissa portaiden kulutuspinnat ovat niin kapeat, että matosta voi aiheutua liukumisvaara. Jos portaiden kulutuspinnat ovat kuitenkin syvät, ovat porrasmatot hyvä valinta, kunhan portaisiin ei valita liukkaita mattoja ja kunhan ne asennetaan portaisiin oikein. Oikein asennettu porrasmatto suojaa myös puisten portaiden kulumispintoja. Lisäideoita portaikon sisustukseen kannattaa etsiä esimerkiksi Pinterestistä.

Laadukas porrasmatto kertoo tiloissa vieraileville muusikoille ja muille sidosryhmän jäsenille, että tilojen viihtyisyyteen ja turvallisuuteen on haluttu panostaa. Samalla näinkin pieni asia on luomassa studiosta hyvää mielikuvaa luotettavasta ja turvallisesta toimijasta, jolla on homma hanskassa.

Mistä porrasmatto musiikkistudiolle?

Porrasmatto musiikkistudiolle on helppo tilata netistä ja suosittelemmekin, että tutustut ihan ensimmäiseksi Trendcarpet-nimisen verkkokaupan porrasmattovalikoimiin. Trendcarpet on luotettava mattojen erikoisverkkokauppa, joka tarjoaa myymilleen matoille ilmaiset toimitukset. Jos joudut jostakin syystä palauttamaan Trendcarpetilta tilaamasi porrasmatot, myös palautukset ovat asiakkaalle ilmaisia. Kaiken lisäksi Trendcarpet hoitaa toimitukset nopeasti, sillä jos tilaat porrasmattosi kello 16 mennessä, postitetaan ne vielä saman päivän aikana. Näin porrasmattojen hankkiminen ei häiritse musiikkistudion toimintaa tai vie kohtuuttomasti aikaa.

softpress